Spring til indhold

Mantzius Steinway Koncerter

Mantzius Steinway Koncerter

I samarbejde mellem Ny Musik i Birkerød, Birkerød Kammermusikforening og MantziusLive introducerer vi: Mantzius Steinway Koncerter.

Syv flygelkoncerter med de fineste danske pianister præsenterer det nye Steinway koncertflygel Model D, som netop er ankommet på Mantzius.

Det funklende nye flygel er særligt udvalgt på fabrikken i Hamburg med professor og pianist ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium Jens Elvekjær, samt landets Steinway-specialist, Marc Klein, som i øvrigt fremover vil følge og passe instrumentet. 

Du kan opleve:

 

Christina Bjørkø
Ny Musik i Birkerød

Christina Bjørkøe

Søn. 17. september kl. 15.00

Christina Bjørkøe begyndte at spille klaver allerede som et-årig, og som bare 19-årig blev hun optaget på The Juilliard School i New York. Christina Bjørkøe har modtaget P2 Prisen for bedste klassiske solo­udgivelse to gange.

Birkerød Kammermusikforening

David Munk Nielsen

Tir. 30. maj kl. 19.30

David Munk, f. 1998, er en ung fremadstormende pianist, der allerede som 6-årig medvirkede i TV-udsendelsen ”Mig og min alder”. Siden 2017 har han studeret på Sibelius-Akademiet i Helsinki hos professor Erik T. Tawaststjerna.

David Munk Nielsen
Jens Elvekjer
Birkerød Kammermusikforening

Jens Elvekjær

Ons. 31. maj kl. 19.30

Jens Elvekjær er klaver- og kammermusik-professor ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. I 2005 blev Jens Elvekjær som den første danske pianist udnævnt til Steinway Artist og var i øvrigt en del af den gruppe, som var med til at udvælge det nye flygel.

Birkerød Kammermusikforening

Marianna Shirinyan & Jonathan Swensen

Man. 14. august kl. 19.30

Marianna Shirinyan, pianist, er armensk-dansk og er både som solist og kammermusiker en af de mest efterspurgte pianister i Europa. Hun har siden 2015 været ansat som professor ved Norges Musikkhøgskole i Oslo og er samtidig gæsteprofessor på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København.

Jonathan Swensen, cellist, f. 1996 i København, er en komet i dansk musikliv. Efter studier på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Det Norske Musikkonservatorium blev han optaget på New England Conservatory of Music i Boston, hvor han stadig studerer.

Marianna Shirinyan
Rikke Sandberg og Tanja Zapolski Høj
Birkerød Kammermusikforening

Danish Piano Duo: Rikke Sandberg & Tanja Zapolski

Tir. 15. august kl. 19.30

Tanja Zapolski kom til Danmark fra Ukraine som 12-årig og blev uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Tanja Zapolski er en af de mest alsidige pianister i Danmark. Hendes repertoire spænder fra tidlig barok til elektronisk rock og ny kompositionsmusik.

Rikke Sandberg har siden sin debut fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2002 optrådt som solist og kammermusiker med en række danske og udenlandske orkestre og ensembler. Desuden er hun en meget benyttet akkompagnatør for kendte udenlandske sangere og instrumentalister.

MantziusLive

Gunde, Bodilsen & Lund

Lør. 20. maj kl. 20.00 

Henrik Gunde, Jesper Bodilsen og Morten Lund er tre musikere, der lyder som en samlet enhed – en organisme, der ånder sammen og former musikken i nuet. Melodiske temaer leges med, vendes og drejes, og små historier skabes med musikalske indspark fra hver enkelt af trioens medlemmer.

Gunde Bodilsen Lund
Niels Lan Doky
MantziusLive

Niels Lan Doky

Tor. 21. september kl. 20.00

Niels Lan Dokys danske trio har haft betydelige internationale succeser i bl.a. England, Frankrig, Japan, Sydkorea og Spanien men har nu afsat tid til at turnere i Danmark igen. Som et af få steder er MantziusLive et vigtigt stop i en fuld kalender, og det er en fornøjelse at lægge scene og flygel til markeringen af hans nyudgivne album „Yesterday’s Future”.

MSK lille

Billetter

Ny Musik i Birkerød

  • Billetpris: 150 kr. 
  • Fri entré for medlemmer af Ny Musik i Birkerød
  • Billetter kan købes i døren eller via ny-musik-birkeroed.dk

Birkerød Kammermusikforening

  • Billetpris 180 kr.
  • Pris for medlemmer af Birkerød Kammermusikforening: 150 kr.
  • Alle fire koncerter fra Birkerød Kammermusikforening: 500 kr.
  • Køb billetter i døren, gennem Danske Bank: 9570 0013341427,
    eller via MobilePay til nummeret 32987. Husk at anføre navn. 
  • Se mere på birkam.dk

MantziusLive