For Virksomheder

Støt kulturen - Styrk dit image

Kulturcenter Mantzius er det bankende, kreative kulturhjerte i Birkerød  og Rudersdal Kommune. Huset rummer de store oplevelser og de mange muligheder. Mantzius sætter Birkerød på verdenskortet, og de mange nationale som internationale artister bidrager til at gøre Rudersdal til en attraktiv bokommune.

Som virksomhed i Rudersdal kan du, i samarbejde med Mantzius, støtte kulturen i lokalmiljøet og derigennem styrke interessen både for tilflyttere og for arbejdskraft. Du kan også, som virksomhed, bruge husets kreative og smukke faciliteter som ramme for diverse arrangementer. 

Se de gode tilbud og muligheder for at støtte kulturen i lokaleområdet –  selvfølgelig med en tydelige markedsføring som resultat.

 

tak til vores sponsorer!
 

Skoda Birkerød
Sølv- og Eventsponsor

SKODA BIRKERØD

Birkerød Bilforum blev etableret af Niels Pedersen i 1977 på Birkerød Kongevej 109 i Birkerød. Niels Pedersen i 1989 med til at stifte Birkerød Bilby, der er en sammenslutning af forhandlere af i alt 9 populære bilmærker. Desuden stod han bag etableringen af msystem a/s, der er er et rådgivningsfirma med fokus på miljø- og arbejdsmiljøledelse, som blandt andet står bag en miljøcertificering, som skal forbedre virksomhedens - herunder Birkerød Bilforums miljø- og arbejdsmiljøpåvirkninger. 

Forretningen ejes og drives i dag af Niels Pedersens søn Rune Pedersen.

Læs mere om SKODA Birkerød​

Politikens Lokalaviser
Guldkort

Politikens Lokalaviser

Politikens Lokalaviser A/S leverer lokale nyheder og lokal markedsføring til mere end 1,8 mio. husstande i Danmark og Sverige hver uge. Det sker gennem gratis, lokale ugeaviser og via lokale netaviser, mobilsites og web-tv.

Læs mere om Politikens Lokalaviser