Spring til indhold

Lejer søges til restauranten på Kulturcenter Mantzius

Lejer søges til restauranten på Kulturcenter Mantzius

Rudersdal Kommune søger en restauratør til restauranten på Kulturcenter Mantzius.

Udbud af lejeaftale

Er du vores nye lejer til  Restaurant Mantzius, som skal skabe kulinariske oplevelser for vores store publikum og for borgerne i Rudersdal?

Kulturcenter Mantzius – Det kreative kulturhjerte i Birkerød

Her finder du spillestedet MantziusLive, hvor vi afvikler koncerter, teater, stand up og foredrag året rundt– svarende til ca. 80 professionelle arrangementer pr. år, dertil en del semiprofessionelle og amatør arrangementer. MantziusLive sælger ca. 12.000 billetter årligt til arrangementer, hertil kommer øvrige brugere af Kulturcenter Mantzius’ lokaler og faciliteter.

Udover spillestedet findes musikskole, ungemiljøet Fløjen, skolefritidsordningen Den Gule Drage, værksteder, møde- og aktivitetslokaler, øvelokaler, ungdomsteater og ikke mindst Restaurant Mantzius.

Det er et levende hus i rivende udvikling – og vi leder efter en god visionær samarbejdspartner til restauranten.

Ønsker til en kommende lejer

Mantzius er et smukt og aktivt hus, hvor der er plads til at sætte sit eget præg. Dvs. den fremtidige Restaurant Mantzius kan være café, bistro, a la carte restaurant eller noget helt andet.

Her er højt til loftet og mange muligheder og stor interesse for samarbejde.

Koncert/teatermiddage, foreningsmiddage, frokosttilbud, vinsmagninger, middage i haven m. musik, á la carte, take-away, julefrokoster, firmaarrangementer etc. Restauranten leverer desuden  maden til frivillige og artister ved alle arrangementerne.

MantziusLive trækker et stort publikum til huset. Et kulturelt interesseret publikum, som gerne vil forkæles med god mad og servering før en koncert. Birkerød Kirke ligger som nabo, og restauranten har et godt kundesegment herfra, særligt i konfirmation og bryllupssæsonen.

De fysiske rammer

Restauranten ligger centralt og smukt i huset med glasfløjdøre ud til en lille smuk forhave samt en flot åbning ind til MantziusLive. Her er plads til indtil 85 spisende gæster, med mulighed for udvidelse med op til 35 pladser i tilstødende lokaler. Der er god plads til produktionen med både køkken, grovkøkken og kælder til opbevaring.

Ansøgning

Ansøgning og en kort beskrivelse af koncept kan evt. indeholde:

  • Tanker for driften af restauranten
  • Forslag til overordnet linje
  • Forslag til menukort og sortiment (vejledende)
  • Forslag til bemanding og serviceniveau

Eftersom vi ønsker en hurtig overtagelse, er ansøgningsfristen så hurtig som muligt og med løbende samtaler.

Ved spørgsmål og ønsker om besigtigelse rettes henvendelse til kunstnerisk leder Mads Riishede på tlf. 72685641 eller mail  madr@rudersdal.dk

Ansøgningen sendes til madr@rudersdal.dk

Læs mere her:

Profil - lejer i restaurant på Kulturcenter Mantzius