Spring til indhold

Restaurant Mantzius åbner med stærkt hold

Restaurant Mantzius åbner med stærkt hold

Nu sker der endelig noget på den smukke Mantzius i Birkerød

De lokale iværksætterne Frederik og Sandra, har længe drømt om at få gourmet til byen og efter et års arbejde er teamet, der til efteråret slår dørene op til Restaurant Mantzius sat.

Maden bliver baseret på nordiske, lokale råvarer og menuen får et italiensk twist. Vinen
importeres direkte fra Italien af restaurantens sommelier, som til daglig også er restaurantchef på Restaurant Mantzius.

Restauranten, der lige nu er i gang med en gennemgribende renovering, kommer både til at huse á la carte og mulighed for selskaber op til 200 personer, ligesom det også er muligt at få catering ud af huset.

Frederik og Sandra har også spændende kulturelle tilbud, der alle kredser sig om socialt samvær og mad til alle aldre, i støbeskeen sammen med den kreative ledelse på Mantziusgården.

Restauranten kommer til at være åben om aftenen fra tirsdag – lørdag. Fredag og lørdag serverer køkkenchefen Ul, der har en fortid hos Aamanns, også smørrebrød til frokost.

Alle forespørgsler kan ske til Sandra på info@restaurant-mantzius.dk.