Spring til indhold

Bliv frivillig!

Bliv frivillig!

Vil du være en del af kulturlivet i Birkerød og fællesskabet på MantziusLive?

 

OBS! Vi søger pt ikke nye frivillige til MantziusLive. 

 

MantziusLive har et hold af fantastiske frivillige tilknyttet, der er essentielle for, at alt spiller til vores forskellige arrangementer. Som frivillig bliver du en del af vores arrangementshold, der i flok sørger for, at vi når succesfuldt i mål med at give publikum og optrædende alle tiders liveoplevelse, når Danmarks største navne besøger Birkerød.

Poster, som vores frivillige arrangementshold varetager:

- Entré: Billettering, velkomst og opsyn

- Garderobe: Ekspedering og opsyn af overtøj

- Bar: Ekspedering og opfyldning

- Bandcare: Forplejning af optrædende og opsyn med backstage

Vil du gerne være med til at byde vores gæster velkommen indenfor, lange drikkevarer over disken, mens musikken spiller, og sørge for at forplejningen af de optrædende er i top? Så kan du blive en del af vores arrangementshold! Det er vigtigt, at du er ansvarsbevidst, rummelig og interesseret i god service og fællesskab. Vi forventer, du tager minimum 2 vagter pr. måned. Til gengæld er du med, når det sker sammen med os andre.

Det er også muligt at blive frivillig indenfor poster som arrangementsafvikling, koncertfotografering og stagehand opgaver.

Som frivillig modtager du point, du kan bruge på fribilletter til dig selv og dem, du holder af. Frem for alt bliver du en del af et fællesskab, hvor vi værner om hyggen og er interesserede i udvikling.

Er du interesseret?

Send en mail med lidt om dine interesser, og hvorfor du gerne vil være frivillig samt kontaktoplysninger til os på mantzius@rudersdal.dk, og så hører du fra os. Vi glæder os til at møde dig