Bliv frivillig!

Vil du være en del af kulturlivet i Birkerød og fællesskabet på MantziusLive?

MantziusLive har et hold af fantastiske frivillige tilknyttet, der er essentielle for, at alt spiller til vores forskellige arrangementer. Som frivillig bliver du en del af vores arrangementshold, der i flok sørger for, at vi når succesfuldt i mål med at give publikum og optrædende alle tiders liveoplevelse, når Danmarks største navne besøger Birkerød.

Vil du gerne være med til at lange drikkevarer over disken, mens musikken spiller? Byde vores gæster velkommen indenfor og sørge for, at forplejningen af de optrædende er i top? Så kan du blive en del af vores arrangementshold! Det er vigtigt, at du er ansvarsbevidst, rummelig og interesseret i god service og fællesskab. Vi forventer, du tager minimum 2 vagter pr. måned. Til gengæld er du med, når det sker sammen med alle vores andre frivillige. 

Som frivillig modtager du point, du kan bruge på fribilletter til dig selv og dem du holder af. Du bliver også en del af et fællesskab, hvor vi værner om hyggen og er interesserede i udvikling.

Er du stadig interesseret?
Send os en mail med lidt om dine interesser og kontaktoplysninger på mantzius@rudersdal.dk, og du hører fra os. Vi glæder os til at møde dig!