Spring til indhold

COVID-19 retningslinjer på Kulturcenter Mantzius

Nedenfor kan du læse Kulturcenter Mantzius' retningslinjer i forbindelse med indendørs færden og brug af kulturcenterets aktivitetslokaler og fællesarealer.

For at læse mere om brug af specifikt Mantziussalen i forbindelse med livearrangementer, klik her.

 

Gældende retningslinjer på Kulturcenter Mantzius [pr. 29. oktober 2020]:

Her bruger vi mundbind

Kulturcenter Mantzius er en offentlig kulturinstitution. Derfor er det pr. 29. oktober 2020 påkrævet at bære mundbind eller visir, når du ankommer til og færdes indendørs på Kulturcenter Mantzius.

 

Forsamlingsloft

Fra 29. oktober til og med 22. november 2020 er der forbud mod at forsamles flere end 10 personer. Dette gælder også foreninger. Der er dog følgende retningslinjer og undtagelser for forskellige aldersgrupper og aktivitetstyper: For personer over 21 år, der deltager i foreningsaktiviteter, er det kun tilladt at være 10 deltagere samlet uanset det anvendte lokales kvadratmeter. Det er fortsat muligt at træne idræt m.m., så længe deltagerantallet ikke overstiger 10 personer involveret i samme aktivitet. Børn og unge under 21 år må være op til 50 deltagere samlet, inkl. det fornødne antal voksne over 21 år, der skal til, for at sikre at aktiviteten kan gennemføres.

 

*

 

Generelle retningslinjer:

Kvadratmeterkrav (er pt. ikke i kraft jf. ovenstående forsamlingsloft pr. 29.10-22.11.2020)

Der er af myndighederne fastsat anvisninger for påkrævet antal m2 pr. person i forhold til aktivitetstyper i vores lokaler. Det betyder, at der maksimalt må være et specifikt antal personer i hvert lokale udregnet efter m2. Du finder anvisningerne for max. kapacitet udenfor hvert lokales indgang samt ved Rudersdal Lokalebooking.

 

Klik her for at finde lokalekapaciteter for Kulturcenter Mantzius' lokaler hos Lokalebooking​ (Læs: "Lokalekapacitet - deltagerantal grundet corona").

 

Brugere har selv ansvar for at overholde retningslinjerne for antal personer i lokalerne og afstandskrav mellem personer i forhold til aktiviteten.

 

For at sikre en god og tryg genåbning, skal aktivitet i Kulturcenter Mantzius’ lokaler og fællesområder følge gældende retningslinjer:

Kulturcenter Mantzius’ retningslinjer for brug af lokaler:

 • Kapacitet: Overhold anvisningerne for max. antal personer i lokalet. Du finder denne oplysning på skiltet ved lokalets indgang.
 • Afstand: Begræns fysisk kontakt og hold min. 1 meters afstand til andre brugere og medarbejdere. Hold min. 2 meters afstand i situationer med øget risiko for dråbesmitte.
 • Hygiejne: Vask hænder ofte og brug håndsprit. Du kan foretage grundig håndvask på vores toiletter og finder håndsprit til rådighed på relevante punkter. 
 • Hensyn: Vis hensyn, når du færdes i huset. Brugere, der er i risiko for et alvorligt sygdomsforløb i forb. med COVID-19, bedes udvise ekstra forsigtighed ved besøg.
 • Rengøring: Kulturcenter Mantzius rengør kontaktflader, som udsættes for særlig hyppig berøring, flere gange om dagen.
 • Information: Orientér dig om gældende retningslinjer via vores og sundhedsstyrelsens materiale ophængt i huset og online.

 

Følg altid Sundhedsstyrelsens anbefalinger til forebyggelse af smitte:

 • Bliv hjemme, hvis du har symptomer på COVID-19. Det gælder også milde symptomer
 • Vask dine hænder ofte og grundigt – eller brug håndsprit
 • Udøv god hosteetikette – brug et papirlommetørklæde eller ærmet. Vask eller afsprit hænder bagefter
 • Hold min. 1 meters afstand til andre brugere og medarbejdere
 • Hold min. 2 meters afstand i situationer, hvor der kan være øget risiko for dråbesmitte, eller hvis du er i nærheden af personer, der skal tages særligt hensyn til (f.eks. ældre)
 • Undgå håndtryk og kram
 • Er du i risikogruppen, så udvis ekstra forsigtighed

Læs mere om Sundhedsstyrelsens anbefalinger og COVID-19 på deres hjemmeside

 

Er du i tvivl om gældende retningslinjer, så spørg personalet på Kulturcenter Mantzius eller Rudersdal Lokalebooking.

 

Ønsker du at booke et lokale til forenings- eller folkeoplysningsaktiviteter på Kulturcenter Mantzius?

Booking af lokaler foretages via Lokalebooking. Book dit lokale her

 

Er du bruger af Kulturcenter Mantzius' lokaler, og ønsker du at et samlet overblik over vores gældende retningslinjer?

Læs Kulturcenter Mantzius' COVID-19 samlede brugs- og beredsskabsplan her

 

Vi glæder os til at se dig. På Kulturcenter Mantzius passer vi godt på hinanden.