Genåbning af aktivitetslokaler på Kulturcenter Mantzius

Kulturcenter Mantzius er genåbnet til indendørs brug. Nedenfor kan du læse Kulturcenter Mantzius' retningslinjer i forbindelse med genåbningen.

Kulturcenter Mantzius er genåbnet til indendørs brug. Genåbningen omfatter kulturcenterets aktivitetslokaler til brug for institutioner, foreninger og borgere.

 

Der er pt. ingen planlagte arrangementer i Mantziussalen, ligesom der pågår et byggearbejde i Kulturcenter Mantzius’ foyer. Derfor er adgang til foyeren lukket for borgere, og vi henstiller brugere af huset til at begrænse unødig færden på Kulturcenter Mantzius’ fællesarealer. Skal du bruge Kulturcenter Mantzius, skal du tilgå huset gennem indgangen i gavlen (fra Johan Mantzius Vej).

 

Der er af myndighederne nedsat anvisninger for påkrævet antal m2 pr. person i forhold til aktivitetstyper i vores lokaler. Det betyder, at der maksimalt må være et specifikt antal personer i hvert lokale udregnet efter m2. Du finder anvisningerne for max. kapacitet udenfor hvert lokales indgang. Brugere har selv ansvar for at overholde retningslinjerne for antal personer i lokalerne og afstandskrav mellem personer i forhold til aktiviteten. Er du i tvivl, så spørg personalet på Kulturcenter Mantzius eller Rudersdal lokalebooking.

 

For at sikre en god og tryg genåbning, skal al aktivitet i Kulturcenter Mantzius’ lokaler følge gældende retningslinjer.

 

Kulturcenter Mantzius’ retningslinjer for brug af lokaler:

 • Kapacitet: Overhold anvisningerne for max. antal personer i lokalet. Du finder denne oplysning på skiltet ved lokalets indgang.
 • Afstand: Begræns fysisk kontakt og hold min. 1 meters afstand til andre brugere og medarbejdere. Hold min. 2 meters afstand i situationer med øget risiko for dråbesmitte.
 • Hygiejne: Vask hænder ofte og brug håndsprit. Du kan foretage grundig håndvask på vores toiletter og finder håndsprit til rådighed på relevante punkter. Medbring selv nødvendige værnemidler til dit ophold og aktivitet i lokalet.
 • Hensyn: Vis hensyn, når du færdes i huset. Brugere, der er i risiko for et alvorligt sygdomsforløb i forb. med COVID-19, bedes udvise ekstra forsigtighed ved besøg.
 • Rengøring: Kulturcenter Mantzius rengør kontaktflader, som udsættes for særlig hyppig berøring, flere gange om dagen.
 • Information: Orientér dig om gældende retningslinjer via vores og sundhedsstyrelsens materiale ophængt i huset og online.
Læs Kulturcenter Mantzius' genåbningsplan inkl. retningslinjer for åbning af lokaler her

 

Følg altid Sundhedsstyrelsens anbefalinger til forebyggelse af smitte:

 • Bliv hjemme, hvis du har symptomer på COVID-19. Det gælder også milde symptomer
 • Vask dine hænder ofte og grundigt – eller brug håndsprit
 • Udøv god hosteetikette – brug et papirlommetørklæde eller ærmet. Vask eller afsprit hænder bagefter
 • Hold min. 1 meters afstand til andre brugere og medarbejdere
 • Hold min. 2 meters afstand i situationer, hvor der kan være øget risiko for dråbesmitte, eller hvis du er i nærheden af personer, der skal tages særligt hensyn til (f.eks. ældre)
 • Undgå håndtryk og kram
 • Er du i risikogruppen, så udvis ekstra forsigtighed

Læs mere om Sundhedsstyrelsens anbefalinger og COVID-19 på deres hjemmeside

 

Ønsker du at booke et lokale til forenings- eller folkeoplysningsaktiviteter på Kulturcenter Mantzius?

Booking af lokaler foretages via Lokalebooking. Book dit lokale her.

 

Vi glæder os til at se dig. På Kulturcenter Mantzius passer vi godt på hinanden.