Spring til indhold

Mantzius Havens retningslinjer

Vigtig information om Mantzius Havens aktiviteter:

Til sommermånedernes aktiviteter i haven har vi udarbejdet forskellige eventopstillinger og forholdsregler, der nøje følger myndighedernes retningslinjer vedr. COVID-19, så vi alle kan deltage under trygge forhold. Vi opfordrer alle til følge Kulturcenter Mantzius’ og Sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer: Hold afstand og bliv i dit dejlige selskab, hvis du ankommer som del af en gruppe. Dyrk den gode, grundige håndhygiejne. Husk at tage din tålmodighed med og følg altid vores personales instruktioner. Bliv hjemme hvis du føler dig syg. Er du i risiko for et alvorligt sygdomsforløb i forb. med COVID-19, bedes du udvise ekstra forsigtighed ved besøg.

 

AKTIVITETER

Der vil være adgang for max. 100 personer i haven ad gangen (livekoncerter undtaget, hvor myndighederne pt. tillader max. 500 personer). I tilfælde af, aktiviteter flyttes indendørs, vil der være yderligere begrænset plads. Du vil møde personale, som er der for at holde opsyn med indgange, deltagerantal og afstandskrav, og du kan opleve, at vi henstiller dig og dit selskab til at omrokere eller afvente. Vi beder dig om at hjælpe os med at overholde myndighedernes retningslinjer ved at overholde afstandsmarkeringer og til hver en tid følge vores personales instruktioner.

 

KONCERTER

Alle koncerter i haven vil være med siddepladser og udelukkende for et siddende publikum, så vi kan sikre den rette afstand mellem gæster. Der vil være personale til stede, som vil være med til at sørge for, at alle trygt kan nyde både sit selskab og koncerterne.

 

RESTAURANT

Restaurant Mantzius følger myndighedernes retningslinjer for deres sektor. Derfor vil du opleve en tydelig markeret opdeling af hhv. restaurant og have, så vi kan sikre, at vi ikke er for mange samme sted. Du kan derfor ikke deltage i havens og restaurantens events samtidig, og vi beder om din tålmodighed, mens vi gør vores bedste for at guide dig sikkert fra restaurant til haven, hvis du ønsker at skifte mellem aktiviteter.

 

BETALING

Entré til havens aktiviteter er som udgangspunkt gratis, men enkelte events kræver betaling for eks. materialer eller køb af mad/drikke. Af hensyn til vores fokus på grundig hygiejne, tager vi kun imod kortbetaling.

 

PRAKTISK

- Vi anbefaler, at du kommer i god tid, så vi undgår kødannelse, mens vores personale guider dig godt på plads.

- Pga. ombygning er Kulturcenter Mantzius’ foyer lukket for adgang, og vi henviser til Restaurant Mantzius for barkøb. Egne mad- og drikkevarer må gerne nydes i haven (restaurantens område undtaget).

- Der vil være grundig rengøring af kontaktflader, som udsættes for hyppig berøring. Du kan foretage grundig håndvask på toiletterne i Laboratoriebygningen (Johan Mantzius Vej 3), og du finder håndsprit til rådighed på relevante punkter.

 

Mere information vedr. COVID-19:

Læs Kulturcenter Mantzius' generelle retningslinjer for færden i huset her

Læs mere om Sundhedsstyrelsens anbefalinger og COVID-19 på deres hjemmeside

 

I Mantzius Haven passer vi godt på hinanden, og vi glæder os til at nyde sommeren sammen med dig under åben himmel og i trygge rammer.