OFFENTLIGGØRELSE: Programmet for Mantzius Gourmetmarked

Vi kan endelig løfte sløret for programmet d. 16. september. Læs med og find ud af hvornår du skal stå klar med dine poletter, for at få en plads til en af vores eksklusive foodevents, eller prøv vores spændende Foodpair!

Foodpair

Foodpair

Du kan ikke kun opleve separate boder på markedet - to boder vil FOODPAIR.
Restaurant Mantzius præsenterer en bod, hvor du kan nyde Jeréz y Jamón. Den spanske "sortfodskinke" Jamón Ibérico, har efterhånden gået sin sejrsgang rundt i verden som verdens bedste. Vi giver dig muligheden for at prøve Sortfodsskinke i flere kvalitets- og prisnivueaer fra den traditionsrige producent Tartessos med dertilhørende historier.

Og har man sagt Jamón og Tapas, må man også sige Jeréz.
Eller Sherry som det hedder herhjemme. Sherry består af en lang række vintyper, rangerende fra helt lys til kulsort og fra knastør til hvinende sød. Vi præsenterer dig for top-producenten MonsUrium, som har æren af at producere verdens ældste Sherry med en gennemsnitalder på 120 år! Vi har "desværre" kun den på 80 år. Tør sherry er den fødte ledsager til Iberico skinke. Kom selv og smag!

Derudover kan du glæde dig til en FOODPAIRING af danske gårdoste og portvin præsenteres af Rudersdal Vin.

Food events

Food Events

Til markedet kan du med 5 poletter opleve FOOD EVENTS i Pejsestuen på dagen. Med kun 20 pladser til hvert event efter først-til-mølle princippet, er det oplevelser, som i den grad er eksklusive.

Glæd dig til:

Champagne & Østers
Oplev den luksuriøse kombination af den bløde, cremede stil fra Blanc de Blancs champagne, når den komplimenteres af den dybe salte havsmag fra rå og gratinerede østers. Champagnen er leveret af CHAMPAGNEAKADEMIET og er fra producenten Pierre Gimonnet & Fils, Special Club 2010, Blanc de Blancs - en årgangschampagne fra en absolut top-producent.

SushiLive
- med et nordisk twist ved Jens Rahbek
Jens Rahbek har arbejdet med Sushi og Yakitoris i en menneskealder. I 80’erne stod han i lære i Tokyo og som én af de første bragte han denne Japanske delikatesse til danskernes bevidsthed da han åbnede den første Sticks'n'Sushi i København.

Du har mulighed for at komme i mesterlære ved mesteren, høre alle de bedste historier og stille alle de spørgsmål til sushi du måtte have.

Program for Mantzius Gourmetmarked

Programmet for Mantzius Gourmetmarked

 

Køber du dine billetter i forsalg giver vi 5 ekstra smagspoletter oveni.

Køb dine billetter her: MANTZIUS GOURMETMARKED

 

Vi smages ved!