OFFENTLIGGØRELSE: Eksklusive Food Events til Mantzius Gourmetmarked

Til Mantzius Gourmetmarked kan du opleve 4 helt eksklusive Food Events. Læs mere her og find ud af hvornår du skal være klar med dine poletter for at få en plads til et af disse unikke events.

Til markedet kan du med 5 poletter opleve FOOD EVENTS i Pejsestuen på dagen. Med kun 20 pladser til hvert event efter først-til-mølle princippet, er det oplevelser, som i den grad er eksklusive.

Glæd dig til:

Food events

Food Events

Partering af kanin/bæredygtigt kød

Hele fortællingen – fra hel kanin til rilette

Kaninen går i øjeblikket sin sejrsgang herhjemme som ”det nye kød”. Til Mantzius Gourmetmarked kan du møde kokken Jan Jensen, kendt fra blandt andet nr. 133 og Kødbyen, som vil tage os på en bæredygtig rejse fra hel kanin til rilette; Jan har to kaniner med, som han vil partere foran publikum og bagefter er der selvfølgelig smagsprøver på kaninrilette samt kaninryg med et glas hvidvin.

Kom og hør hele fortællingen og få svar på spørgsmål som hvorfor kommer kaninen med hoved, når kok Jan Jensen åbner op for godteposen til Mantzius Gourmetmarked.

 

VERDENS BEDSTE LAKS

Hør og smag på historien om tørsaltet laks røget på flis af frugttræer

Til dette food event kan du høre historien om- og smage på verdens bedste laks! Mød Mikael Andreassen, der forarbejder laksen selv gennem hele processen: fra den ankommer fra de bæredygtige laksebrug på Færøerne, hvor præventiv antibiotika og væksthormon er bandlyst, over håndsaltning og røgning på det hjemmelavede kirsebærflis til den møder dine smagsløg.

Til Mantzius Gourmetmarked kan du høre et spændende oplæg om laksebrug, industri vs. håndværk og kortere røgetider og selvfølgelig smage den udsøgte laks.

 

DRINKS ON TREND: GIN & TONIC PÅ 4 MÅDER

Enebær, Korriander, Gulerod og Tonic

ELG Gin er eksklusiv dansk håndlavet Gin fra Fredensborg, hvor der kun er brugt tre ”botanicals”: Fynske gulerødder, enebær og korianderfrø. De tre botanicals destilleres på forskellig vis, for at opnå et perfekt destillat med bedst mulig duft og smag.

Til Mantzius Gourmetmarked kan du møde Gert fra ELG Gin, som vil guide os igennem Ginnens mange facetter, mens vi smager 4 forskellige ELG Gin på forskellige måder: rent, som klassisk Gin & Tonic og som lækre cocktails.

 

dessertsushi med Jens rahbek

Kokken udfordrer sushikunsten under temaet dessert

Sushiguruen Jens Rahbek har gennem sine mange år i Japan og som grundlægger af Sticks’n’Sushi et enestående udgangspunkt for at twiste sushi i hvilken som helst retning. Til Mantzius Gourmetmarked vil Rahbek helt eksklusivt fortolke sushikunsten under temaet dessert.

Kom og oplev mesteren i aktion, hør alle de bedste historier og få lidt sushi til den søde tand!

PROGRAM FOR FOOD EVENTS:

 

Kl. 12.00: Partering af kanin/bæredygtigt kød

Kl. 13.30: Verdens Bedste Laks

Kl. 14.30: Drinks On Trend

Kl. 15.30: Dessertsushi med Jens Rahbek

 

Følg med ovre på vores Facebook lige her: Mantzius Gourmetmarked 2018. Her vil vi løbende opdatere med program, særlige food events og meget mere.

VI SMAGES VED!