OFFENTLIGGØRELSE: De sidste leverandører til Mantzius Gourmetmarked

Den 16. september løber det allerførste Mantzius Gourmetmarked af stablen. Vi har allerede løftet sløret for at du kan møde alth.nu, Rudersdal Vin, Slagter Maltesen, Spisekurven, Birkerød Bryghus og Ølhandel og Kleine's Café. Vi kan nu offentliggøre de sidste leverandører og programmet for dagen. Du kan læse mere om leverandørerne samt hvad du kan glæde dig til, når de står klar med delikate og overraskende smagsoplevelser og unikke tilbud til vinterforrådet.

MOSH by Fanno

MOSH by Fanno

Forkæl dig selv med MOSH by Fanno. Med dadlen som udgangspunkt, har de udviklet et helt nyt produkt til den ægte livsnyder, der søger et sundt alternativ, men som samtidig vil forkæle sig selv med noget eksklusivt.
 
Hver dadel hos MOSH er håndudstenet, hver nød bliver tjekket og hver kugle bliver håndrullet og indeholder kun de mest udsøgte råvarer:Hasselnødder fra Piemonte-regionen i Italien,luksus chokolade fra Belgien og dadler fra Emiraterne. Samtidig er produktet ’rent’ ogindeholder ingen former for kunstige tilsætningsstoffer.
Champagneakademiet

Champagneakademiet

Igennem de seneste 4 år har Champagneakademiet  smagt, skænket, drukket, lugtet, besøgt, talt, importeret, solgt og levet med champagne. Alt sammen i søgen efter autentiske og unikke champagner, der på den mest rene og usminkede vis præsenterer Champagneregionens mangfoldighed og terroirs.

Resultatet er, at Champagneakademiet nu kan tilbyde champagner af højeste kvalitet, fra flere af de bedste producenter i champagneregionen. Den endelig champagnekort til Gourmetmarkedet er ikke fastlagt endnu, men vi kan allerede løfte sløret for nogle af champagner, der kan købes på glas til specielle priser, heriblandt Pierre Gimonnet & Fils, Special Club 2010 – 100 procent Chardonnay, Marc Hebrart – Special Club 2012 – 55 % Pinot Noir/ 45 % Chardonnay og Mousse Fils, Special Club 2012 – 100 % Pinot Meunier.

La Grassa

LaGrassa

LaGrassa Chokolade er en mindre chokoladeproduktion og butik, som er startet af søstrene Mille Pristed og Trine Dam ud fra tanken om, at god chokolade skal være for alle – store som små.  
 
Navnet ’LaGrassa’ er inspireret af det skønne Italien, hvor de har tilbragt mange dejlige ferier. Det kan oversættes til ’den fede’, som udover at være Bolognas kælenavn også fortæller noget om deres ingredienser- det er fed fløde, god chokolade og rigtig smør, for blot at nævne nogle eksempler.  
 
De fremstiller alle deres chokolader i deres egen produktion i Virum. Til Mantzius
Gourmetmarked den 16. september tilfører de kvalitetschokolade med italiensk stemning.
Ice on Wheels by Helmer

Ice On Wheels by Helmer

Lad sommeren komme tilbage! Til markedet forsøger vi at bringe sol over Birkerød med Ice On Wheels by Helmer. Glæd dig til frisklavede og håndlavede ispinde lavet efter hemmelige italienske opskrifter og på danske råvarer af iselskende ismestre.

Agnes cupcakes

Agnes Cupcakes

Har du en sød tand? Så er det værd at kigge forbi Agnes Cupcakes' stand. Agnes Cupcakes begyndte som cupcake-bageri i København, og de fører nu stolt traditionen videre med de smukke små kager til gourmetmarkedet. De både smager saftigt og sødt, men er også kræs for øjet med elegante toppings og pynt. Perfekt til enhver festlig lejlighed – eller som sødt krydderi på hverdagen.

Furesødal Vin

Furesødal Vin

Furesødal Vin præsenterer egne produkter fremstillet lokalt med druer fra vinmarkerne i Birkerød. Som noget nyt er en mousserende vin af druer fra Furesødal. Der er ligeledes en hedvin samme sted fra. Furesødal fremstillede 
den sidste mousserende vin i 1956; og altså nu igen i 2017.
Becker Vine

Beckervine

Beckervine præsenterer unikke danske spiritus mærker fremstillet af danske vin- og spiritus producenter. Flere af produkterne har modtaget hædersbevisninger i udlandet og endda kåret som de bedste indenfor deres kategori. Kom og få smagsprøver på Gin, Rom og whisky fremstillet i Danmark af dygtige håndværkere.

Paolo Rosso

Paolo Rosso

Udover en masse lækre delikatesser kan du også nyde tonerne af Paolo Russo
Glæd dig til en rejse ind i hans unikke musikunivers, som byder på italienske 'smage', klassiske toner, nordiske landskaber, frie improvisationer og et fjernt ekko af argentisk tango. Paolo Russo spiller både kl. 14.00 og 16.00 på markedet.

Køber du dine billetter i forsalg giver vi 5 ekstra smagspoletter oveni.

 

Køb dine billetter her: MANTZIUS GOURMETMARKED

Læs programmet for dagen her: ‌Programmet for Mantzius Gourmetmarked‌

 

 

Vi smages ved!