NYHED: Sommerferie på MantziusLive

MantziusLive holder sommerferie i juli måned. Det betyder, at der er lukket for service og fysisk billetsalg fra mandag d. 2. juli til onsdag d. 1. august.

Du kan forsat købe billetter til vores arrangementer online på Ticketmaster.dk

 

Indtil efterårssæsonen starter 10. august med forestillingen "Flygt" og den første koncert med Mikael Wiehe, kan du dykke ned i vores efterårsprogram, der udkommer uge 33. Efterårets sidste offentliggørelser vil også blive publicerede her på vores hjemmeside og på vores Facebook side. 

 

Glæd dig bl.a. til spændende nyheder både i form af nye navne, men også nye formater - og scener. Foruden efterårsprogrammets giganter som Michael Falch, Simon Talbot, Marie Key, Michael Learns To Rock, Tobias Dybvad, Østkyst Hustlers,  Peter Sommer og Lis Sørensen, byder programmet også på uovertrufne oplevelser inden for teater, comedy og aktiviteter for børn.

 

En af efterårets helt store oplevelser bliver den ekslusive koncert med Sebastian Band, med hvilken MantziusLive skriver sig ind i selskabet med landets helt store venues og udvider koncertaktiviteten til at omfatte Birkerød Sport & Event Arena. Bandkoncerten kan kun opleves fire steder på Sjælland. Vi glæder os til at opleve den mesterlige sangskriver og til at byde jer velkommen i nye rammer.

 

Vi lyttes ved til et exceptionelt efterår!