NYHED: MantziusLive bringer Sebastian med band til byen

Et nyt samarbejde mellem spillestedet MantziusLive og Birkerød Sport & Event Arena bliver en realitet 9. november, hvor Birkerød får besøg af den folkekære musiker Sebastian med band.

En ambitiøs, kunstnerisk koncertarrangør for hele Nordsjælland

”MantziusLive mærker en tiltagende interesse for de koncerter, vi arrangerer. Vi arbejder kontinuerligt på at være en seriøs og opsøgende koncertarrangør i Nordsjælland og tilbyde Birkerød og de omkringliggende byer et ambitiøst, kunstnerisk koncertvenue i nærheden. Derfor er der sideløbende med de store navne, vi præsenterer på vores intime spillestedsscene, blevet arbejdet på at arrangere flere store indendørs events lokalt,” udtaler Mads Riishede, kunstnerisk leder på spillestedet MantziusLive om offentliggørelsen af Sebastian med band. 

 

Den første store indendørs koncert bliver nu en realitet, når Birkerød Sport og Event Arena og MantziusLive i samarbejde kan præsentere Sebastian med band - og der er udsigt til endnu flere offentliggørelser: ”Areanen har plads til mere end 2000 gæster, og med den kapacitet kan vi trække de helt store koncertnavne til Birkerød,” udtaler Riishede. ”Vi er overbeviste om, at Birkerød, Farum, Holte, Allerød, Hillerød og andre tilstødende byer vil bakke op om store begivenheder i lokalområdet, hvor det er muligt at opleve helt store koncertnavne helt tæt på. Vi er meget stolte over at kunne præsentere og videreudvikle samarbejdet og på den måde imødekomme den store interesse, publikum har vist os de sidste par år.”

 

Med koncerten 9. november i Birkerød Sport & Event Arena skriver MantziusLive sig ind i selskab med landets helt store venues, og samarbejdet med arenaen sætter ikke kun det lokale samlingspunkt for sport og underholdning smukt i spil som den multihal, stedet er tiltænkt og udformet som af den berømmede arkitektvirksomhed Schmidt Hammer Lassen Architects, men det sætter også Birkerød på landkortet som en by, hvor musikhistorien og fællesskabet omkring den lever i bedste velgående.

 

Den folkekære mester

Sebastian, Danmarks store storyteller og mester i at slå stemninger an, er kendt og elsket blandt et bredt publikum. I mere end 40 år har han været en af de mest markante og mangesidede musikere, Danmark har haft at byde på, og han har solgt mere end 2 millioner plader og har givet langt over 2000 koncerter. Læg dertil de mange musicals succeser, han også har skrevet. 3. april modtager Sebastian den fornemme H.C. Andersen Prisen 2018, hvilket cementerer hans status som en af landets mest folkekære og omfavnende sangere og sangskrivere.

 

For første gang siden 2012 samler Sebastian nu et band omkring sig for at drage på Danmarksturné med sine musikalske beretninger. Sebastian livebands har gennem årene altid været sublimt samspillende og i stand til at finde nye vinkler på Sebastians mange gribende sange. Sådan bliver det også denne gang, hvor det håndplukkede hold bl.a. tæller gamle samarbejdspartnere som bassisten Michael Friis og guitaristen Nils Henriksen. Omdrejningspunktet for band-koncerterne i efteråret 2018 bliver højdepunkter fra Sebastians enorme sangkatalog suppleret med nye sange fra ”Sange til Drømmescenariet” (2017).

 

9. november kl. 20.00: Sebastian med band. Entré: 395 kr. + gebyr. Billetter købes via Ticketmaster.dk

 

Arrangør: MantziusLive. Venue: Birkerød Sport & Event Arena, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød.