NYHED: Mantzius for BØRN lancering

Et nyt samarbejde mellem MantziusLive og en ny frivillig- og forældredreven familieklub vil sætte børnekultur i fokus.

Efter den anmelderroste trio Dissing og Las' populære forestilling "Min Mormors Gebis" 27. januar, lanceres den nye familieklub Mantzius for BØRN med et fantasisprudlende program på MantziusLive. Kom og mød Mantzius for BØRN fra kl. 14, hvor de byder på børnebobler, kransekage og tegneworkshoppen "Birkerøds helte og skurke" med Rasmus Tonnesen. Mantzius for BØRN vil være til stede og tage imod dine idéer til, hvad familieklubben fremover skal være. Det er gratis at deltage i dagens Mantzius for BØRN aktiviteter og kræver ikke andet end lysten til at slippe fantasien fri!

 

Mantzius for BØRN vil skabe et samlingspunkt i Birkerød for sjove og anderledes oplevelser. Én gang om måneden slår familieklubben dørene op til kulturaktiviteter, hvor alle kan være med. Kreativitet, skaberkraft og fællesskab i familiehøjde er kernen i det nye samarbejde med MantziusLive. Mantzius for BØRN vil arbejde med fællesskab og medskabelse på nye, engagerende måder i samarbejde med lokale kræfter, så Mantziusgården bliver et mødested, hvor det at gøre noget sammen både bidrager til byen og byens familier samt de kreative og kunstneriske miljøer. 

 

I foråssæsonen 2018 vil Mantzius for BØRN præsentere følgende arrangementer:

 

25.02: STORYTELLING & TEGNEWORKSHOP - Sørøverhistorier og vilde dyr med Thomas Palm og tegnerne Bettina Lehmann og Mette Bjørn
18.03: BØRN LAVER CIRKUS – Flyvende fart og store grin med cirkusartister tilknyttet Danske Ungdoms- og Børneartisters Landsforening 
15.04: DANSEWORKSHOP – Hulahop, vejrmøller og fejende fine bevægelser med RUBA/ Rudersdalsbevægelsesakademi
13.05: FAMILIEYOGA – Sjove stillinger og historier om sjove dyr med Tine Hillebrandt
10.06: CAPOIERA – Brasiliansk kamp, musik og leg med underviser Tobias Kuniss Ammitzbøll

 

Flere arrangementer følger.

 

Følg og kontakt Mantzius for BØRN på Facebook

 

Mantzius for BØRN lancering kl. 14 er gratis. Entré til "Min Mormors Gebis" kl. 13 koster 120 kr. + gebyr. Det er muligt at tilkøbe frokostbuffet i familiehøjde fra Restaurant Mantzius (kl. 11.30) til denne koncert. Entré: "Min Mormors Gebis" + frokostbuffet: Børnebillet: 205 kr. + gebyr, voksenbillet: 220 kr. + gebyr.