NYHED: De sidste leverandører til Mantzius Gourmetmarked 2018

Den 16. september løber den anden udgave af Mantzius Gourmetmarked af stablen. Vi har allerede løftet sløret for at du kan møde Rudersdal Vin, Coffee Hub, Birkerød Bryghus og Ølhandel, Spisekurven, Nell's Dutch Farm Cheese, Nette Vin og Vinhuset Les Cépages. Her kan du møde de sidste leverandører!

alth

alth har base i Vanløse, og er stiftet med ønsket om at udbrede kendskabet til vin og delikatesser fra nye spændende områder, sjældne sete druesorter og kombinationer. De favner alt fra Makedonsk vin over iberisk skinke fra Spanien og til olivenolie fra Kroatien – alt sammen med det formål at pirre din nysgerrighed og åbne din kulinariske horisont.  

SU Fisk & Jonh's Fisk

SU Fisk & John’s Fisk kører det Sydsjællandske tyndt i en stor og lækker Fiskebil, hvorfra der sælges masser af friske fisk, lækre delikatesser, hjemmelavede salater og røgvarer fra eget røgeri.

Kom forbi SU Fisk & John’s Fisk til Mantzius Gourmetmarked 2018 og sæt tænderne i lækre smagsprøver på danske og thailandske fiskespecialiteter og salater.

Landlyst

Landlyst er et lille landbrug i Gilleleje, som byder på luksuriøse kødvarer med kød af egne dyr, hvor der er taget vare på dyrenes velfærd. Blandt andet produceres der kød fra den sortbrogede gris, som har mere rødt og mørkere kød end andre racer, og fedtet har en helt særlig sødmefuld og nøddeagtig smag. Grisene er helårs udegrise og blandt andet derfor har de en langsom vækst og et relativt højt foderforbrug, der i kombination giver særdeles smagfulde grise.

Løvebageren ApS

Løvebageren i Birkerød laver økologisk brød og kager af de bedste råvarer, hjemmelavede ingredienser og med et højt niveau på kvaliteten. De arbejder ud fra mantraet ”Økologisk velsmag”, og heri ligger en kompromisløs kvalitetsbevidsthed, kreativitet og en innovativ tilgang til udvikling. Målet er nemlig, via løbende forbedringer på brød og kager, at blive den bedste økologiske bagerforretning i nyere tid.

Kleine's Café

Når du trænger til en pause eller kan mærke at kaffelysten trænger sig på, kan du gå over i Kleine’s Cafés kaffevogn. Stenløse-baserede Kleine’s Café specialiserer sig i økologisk kaffe, the, pandekager, delikatesser og gaveartikler og kaffevognen vil servere diverse kaffedrikke, iskaffe, kakao, chai og te baseret på Specialty espressobønner. En meget smagfuld og syrefattig kaffe.

Slagter Maltesen

For Birkerøds helt egen slagter, Slagter Maltesen, er omdrejningspunktet at gøre mad til en oplevelse. Det kan kun lade sig gøre, når varernes kvalitet er i orden. Derfor udvælger og indkøber de selv de enkelte råvarer, så de ved, hvor kødet kommer fra, og kender de vilkår, det er vokset op under. Hos Slagter Maltesen kan du derfor regne med kvalitet og smag, i alle deres produkter.

Franske Specialiteter

Franske Specialiteter sælger delikatesser til specialbutikker landet over fra deres lager i Birkerød. Udvalget står på tapenade, choklolade, paté, Foie Gras og mange flere fantastiske specialiteter fra blandt andet Frankrig, Italien og Belgien, og kendetegnet for alle varerne er kvalitetsdelikatesser som er unikke med hensyn til smag og design.

Bag Franske Specialiteter står Dorte og Jesper Blou, og deres leverandører er ofte små leverandører, som er nøje udvalgt på deres mange udlandsrejser.

LaGrassa Chokolade

LaGrassa Chokolade er en mindre chokoladeproduktion og butik i Virum startet af søstrene Mille Pristed og Trine Dam ud fra tanken om, at god chokolade skal være for alle. Kvalitetschokolade til både voksne og børn.

 

Navnet “LaGrassa” er inspireret af det skønne ltalien, hvor søstrene har tilbragt mange ferietimer. Det kan oversættes til “den fede”, som udover at være Bolognas kælenavn, også fortæller noget om LaGrasses ingredienser: fed fløde, god chokolade og rigtigt smør.

Følg med ovre på vores Facebook lige her: Mantzius Gourmetmarked 2018. Her vil vi løbende opdatere med program, særlige food events og meget mere.

VI SMAGES VED!