NYHED: Dansefest vender tilbage

Der er ikke meget, som slår en god dansefest. Du ved, den slags fest hvor du først kommer hjem, når solen er ved at stå op. Du tænker tilbage på en aften, hvor du ikke husker andet end smil, god stemning og drinken i baren, du bestilte det meste af natten, fordi den bare var så god.

Den 7. oktober afholder vi igen Dansefest 30+ på MantziusLive, hvor vi har hyret DJ Mikkel, som har fuldstændig styr på, hvornår ”Single Ladies” skal sættes på, og hvornår det er tid til Kool & the Gang

 

Foruden en god DJ har vi også sørget for, at der vil være den helt rigtige disco stemning. På vores tribune vil du finde borde, som er mulige at bestille, så dig og dit slæng altid har et sted at hvile fødderne. Derudover vil der være mulighed for at bestille flasker, så I ikke behøver stå i kø, når tørsten melder sig. Bord + flaske samt tilhørende sodavand koster 700 kr.

 

I vores helt nye bar har vi sørget for at holde efterårsblæsten væk ved at servere en klassiker til de lune sommeraftener: Aperol Spritz. Er du ikke til drinks, kan du tage det helt roligt. Vi har nemlig udvidet vores sortiment af øl og kan tilbyde alt fra en Grimbergen til lokal øl fra Birkerød Bryg.

 

Så puds dine flotteste dansesko, tag en ven eller to under armen eller inviter din partner ud til en forrygende aften!

 

Vi ses den 7. oktober.

 

Køb dine billetter her: Mantzius Dance 30+

 

Reservér bord + flaske ved at sende en mail til: LMG@rudersdal.dk