Nordisk, eksklusivt og groovy: Jazzprogrammet er landet!

I efterårssæsonen byder MantziusLive dig indenfor til tre unikke jazzoplevelser.

Nordisk talent

Allerede d. 3. september slår vi dørene op for Søren Bebe der med hans legende klaverspil tager dig med på et musikalsk eventyr. Søren Bebe er kendt i nær og fjern for hans nordiske tone og har modtaget flotte anmeldelser for hans seneste udspil, med Søren Bebe Trio. 

Læs mere​

Køb billet​

 

Eksklusiv fredagsjazz fra the States

Eksklusivt, som det eneste sted på Sjælland, kan du den 03. november opleve den fremragende amerikanske bassist og jazzsanger Katie Thiroux. Debutalbumet ’Introducing Katie Thiroux’ fra 2016 modtog ’Best Debut Album Rewards’ fra anerkendte medier som f.eks. Huffington Post, NPR Critics Poll, All About Jazz og Jazz Journalists Association.

Med nutidig og moderne tilgang til jazzfavoritter bærer Thiroux swingtraditionen videre fra store basmestre som Ray Brown og John Clayton med en vokal finesse, som kun set ved ikoniske sangerinder som Anita O’Day, Chet Baker og Ella Fitzgerald. Glæd dig til in-the-moment jazz, der trækker på den rige historie om musikken fra swing til bebop og videre endnu.

Læs mere​

‌Køb billet‌

 

Tag danseskoene på til en groovy søndag

Allerede om søndagen kommer Mads Hansen og afslutter vores jazzweekend med hans Quartet bestående af Henrik Grunde på klaver, Jesper Bodilsen på bas og Morten Lund på trommer. Det kommer til at blive et brag af en groovy formiddag hvor du ikke kan undlade at sidde og vippe med foden.

Læs mere​

Køb billet​

 

Til både Søren Bebe Trio og Mads Hansen Quartet kan du nyde en dejlig jazzbrunch inden koncert-start i Restaurant Mantzius. Jazzbrunchen kan tilkøbes til billetten. Til Katie Thiroux er der også mulighed for tilkøb af middag før koncerten. Den perfekte måde at begynde sin weekend.