NYHED: Mød de første leverandører til årets Gourmetmarked

Mantzius Gourmetmarked nærmer sig med hastige skridt og vil igen i år byde på exceptionelt håndværk, enestående stemning, udsøgte smage og rigtig gode tilbud. Vi kan nu løfte sløret for de første 7 leverandører, der står klar til at give dig smagsoplevelser ud over det sædvanlige!

Rudersdal Vin

Rudersdal Vin, den hyggelige vinkælder på Bregnerødvej, er specialister i unikke vine fra primært mindre familieejede vingårde med historie og tradition i Italien. De importer selv udvalgte vine og besøger løbende deres små leverandører for at følge vinen fra drue til flaske. Vinene dyrkes som minimum organisk og efter gamle dyder nedarvet i generationer og er derfor meget forskellige fra hyldevarer. Hos Rudersdal Vin følger historien og passionen om vinen altid med i købet.

Læs mere om Rudersdal Vin her.

Coffee Hub

Coffee Hub har base i Dyssegård, men forbindelser til hele verden, når det handler om kvalitetskaffe. De importerer økologisk kaffe fra certificerede farme og kooperativer og sælger friskristede hele bønner.  Som ægte kaffeentusiaster kender de økologiske kaffebønners historie og forstår, at den unikke kaffeoplevelse starter ved dyrkningen og handler om jordbunden og plukningen – ligeså meget som ristningen og brygningen. Coffee Hub dyrker ganske enkelt den gode smag.

Coffee Hub brygger kaffen på deres japanske Hario-udstyr.

Læs mere om Coffee Hub her.

Birkerød Bryghus & Ølhandel

Birkerød Bryghus & Ølhandels​​ sortiment, veksler efter hvad årstiderne eller andet giver inspiration til. Birkerød Bryghus & Ølhandel er nu på sit 7. år godkendt til økologisk produktion af øl. Udvikling og prøvebrygning foregår på adressen i Birkerød, men selve produktionen sker på og i samarbejde med etablerede bryghuse som fantombrygger (Birkerød Bryg i andres kar). Birkerød Bryg sælges i udvalgte restaurationer og specialforretninger.

Læs mere om Birkerød Bryghus & Ølhandel her.

Spisekurven

Sidste år stemte I om markedets bedste smagning, og vinderen blev: Spisekurven - hele Rudersdals hyggelige spisekammer, som vender tilbage som leverandør i år.

Hos Spisekurven finder du blandt andet lækker håndlavet chokolade og specielt udvalgte vine, oste, delikatesser samt et udvalg i frisk frugt og grønt, som hentes dagligt på grønttorvet. Til Mantzius Gourmetmarked kan du gå på opdagelse efter fristelser til spisekammeret, selvfølgelig garneret af lækre smagsprøver.

Læs mere om Spisekurven her.

Nell’s Dutch Farm Cheese

Familien Nell har produceret oste i Holland i årtier og brænder for at dele hollandske ostes historiske håndværk og rige smage med Birkerød – og hele verden. Nell’s Dutch Farm Cheese udvælger de bedste håndværksoste fra små hollandske gårde. Alle ostene er producerede på gårde, der respekterer naturen, dyrene og miljøet og har deres egen karakteristiske tekstur og smag.

Nette Vin

Nettevin udspringer af ren passion. Vin skal dyrkes og nydes, og Nettevin videreformidler både nydelse og viden om vinens verden: Hvorfor foretrækker vi den ene frem for en anden? Hvilken vin passer til den mad, vi spiser? Hvordan drikkes vinen i den rette stemning? Disse spændende spørgsmål kan du vende med Nettevin over smagsprøver, der åbner nye verdener til Mantzius Gourmetmarked.

Læs mere om Nette Vin her.

 

Vinhuset Les Cépages

Vinhuset Les Cépages har importeret og leveret kvalitetsvin til danske forbrugere siden 1998 og har i dag base og lager i Birkerød. Les Cépages har især fokus på franske vine, og alle importerede vine kommer direkte fra små, kvalitetsbevidste og familiedrevne producenter.

Vinhuset Les Cépages lægger vægt på at importere den højeste kvalitet og at skære alle mellemled fra mellem dig og vinen. Les Cépages betyder druesorter og indrammer smukt vinhusets foretagende, da de leverer deres franske luksusvine med stor viden om behandling af vin, årgange og druesorter.

Læs mere om Vinhuset Les Cépages her.

 

Følg med ovre på vores Facebook lige her: Mantzius Gourmetmarked 2018. Her vil vi løbende løfte sløret for flere lækre leverandører.

VI SMAGES VED!