Spring til indhold

Stor genåbning 6. maj

Spillestedet MantziusLive genåbner langt om længe 6. maj 2021.

På baggrund af den nationale plan for genåbning, åbner spillestedet MantziusLive fra 6. maj 2021. Når vi må åbne helt, bliver det med et fantastisk liveprogram og helt parate optrædende, frivillige, crewmedlemmer og medarbejdere, der ikke kan vente med at forbinde kulturen direkte med publikum igen. Vi glæder os til, vi snart skal ses - live! 

Læs mere om genåbningsplanen og dens faser på Coronasmitte.dk​

 

Vi gør opmærksom på, at Kulturcenter Mantzius først åbner for almindelig offentlig adgang fra 21. maj 2021.

 

Gældende retningslinjer fra 6. maj

MantziusLive følger myndighedernes retningslinjer og anbefalinger til sikker afholdelse af livearrangementer. Genåbningen inkluderer derfor retningslinjer fra relevante myndigheder som f.eks. krav om coronpas, og der kan fortsat forekomme program- eller andre ændringer ifm. maksimalt publikumsantal, kvadrat- og afstandkrav mv. til planlagte arrangementer. Vi anbefaler, at du løbende orienterer dig om dit arrangement på MantziusLive.dk og i MantziusLives retningslinjer før dit besøg.

Læs mere om COVID-19 retningslinjer og livearrangementer her (opdateres)

 

Restaurant Mantzius

Restaurant Mantzius planlægger at åbne efter sommerferien. For mere information henviser vi til restaurantens hjemmeside.

Besøg Restaurant Mantzius' hjemmeside her​

 

Indendørs foreningsaktiviteter på Kulturcenter Mantzius:

I forbindelse med den delvise genåbning af indendørs foreningsaktiviteter for børn og unge under 18 år samt idrætsaktiviteter for personer over 70 år, genåbner Kulturcenter Mantzius delvist fra 21. april 2021.

Læs mere om genåbning ifm. indendørs foreningsaktiviteter på Kulturcenter Mantzius her​

 

[Opdateret 4. maj 2021]