Spring til indhold

MantziusLive holder midlertidigt lukket

MantziusLive / Kulturcenter Mantzius holder fortsat midlertidigt lukket frem til 6. maj 2021.

Vi glæder os til, vi snart skal ses live igen! Men på baggrund af den nationale plan for genåbning 2021 er MantziusLive / Kulturcenter Mantzius fortsat midlertidigt lukket frem til 6. maj 2021.

Vi følger udviklingen nøje og optimistisk, mens vi arbejder på at flytte de sidste arrangementer berørt af nedlukningen.

Læs mere om den nationale genåbningsplan og dens faser på Coronasmitte.dk​

 

Arrangementer i perioden

Alle arrangementer i perioden frem til 6. maj udskydes til nye datoer eller aflyses. Har du købt billetter på Ticketmaster.dk, modtager du en direkte e-mail, når der sker ændringer med dit arrangement. Information om programændringer vil desuden blive annonceret på MantziusLive.dk og MantziusLive på Facebook så snart, vi har klar besked.

 

Se en oversigt over udskudte / aflyste arrangementer her (opdateres)

 

Brug af lokaler

Nedlukningen omfatter nedenstående lokaler på Kulturcenter Mantzius:

- Restaurant Mantzius

- Kulturcenter Mantzius’ mødelokaler

- Rudersdal Musikskole

- Rudersdal Billedskole

- Rudersdal IT

- Performancehuset

- Værkstedsfløjen

Den Gule Drage og Ung i Rudersdal holder åbent i overensstemmelse med gældende retningslinjer på deres områder og efter aftale med brugere. Vi henviser venligst til institutionerne direkte i tilfælde af spørgsmål.

Find kontaktinformation til Den Gule Drage og Ung i Rudersdal her​

 

Brug af udendørsområder

Kulturcenter Mantzius' udendørsområder er åbne til idræts-og foreningsaktiviteter ifm. den delvise genåbning af idræts- og foreningslivet pr. 1. marts 2021.

Læs mere om brug af Kulturcenter Mantzius' udendørsområder her

 

Når vi må åbne helt, bliver det med et fantastisk liveprogram og helt parate optrædende, frivillige, crewmedlemmer og medarbejdere, der ikke kan vente med at forbinde kulturen direkte med jer igen. Vi glæder os til at se jer!

 

[Opdateret 23. marts 2021]