Spring til indhold

Kulturcenter Mantzius er igen åbent for offentligheden

Kulturcenter Mantzius og spillestedet MantziusLive er begge fuldt åbne for offentligheden pr. 21. maj 2021.

Genåbning af Kulturcenter Mantzius

Kulturcenter Mantzius genåbner for offentligheden 21. maj 2021 i overensstemmelse med den nationale plan for genåbning af Danmark. Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage indenfor!

Læs mere om genåbningsplanen og dens faser på Coronasmitte.dk​

 

Retningslinjer på MantziusLive (livearrangementer)

MantziusLive følger myndighedernes retningslinjer og anbefalinger til sikker afholdelse af livearrangementer. Genåbningen inkluderer derfor retningslinjer fra relevante myndigheder som f.eks. krav om coronpas, og der kan fortsat forekomme program- eller andre ændringer ifm. maksimalt publikumsantal, kvadrat- og afstandkrav mv. til planlagte arrangementer. Vi anbefaler, at du løbende orienterer dig om dit arrangement på MantziusLive.dk og i MantziusLives retningslinjer før dit besøg.

Læs mere om COVID-19 retningslinjer og livearrangementer her

 

Retningslinjer på Kulturcenter Mantzius (kultur-, fritids-, forenings- og idrætsaktiviteter)

Alle Kulturcenter Mantzius' indendørs lokaler og arealer er genåbnet efter gældende retningslinjer. Genåbningen omfatter lokaler, hvor der udøves fritids-, forenings- og idrætsaktiviteter, herunder musik- og kulturskoler for elever over 18 år og aftenskoler. Ifm. genåbningen gælder bl.a. følgende:

  • Kultur-, fritids-, forenings- og idrætsaktiviteter genåbner med krav om coronapas
  • Kontrol af coronapas lempes, så frivillige foreninger i stedet kan foretage én daglig stikprøvekontrol af alle tilstedeværende personer. Ansvaret for kontrol af coronpas påhviler den, der har rådighed over lokalet/lokalets aktivitet.
  • Forsamlingsforbuddet hæves til 50 personer indendørs og 100 personer udendørs

Læs mere om de generelle COVID-19 retningslinjer på Kulturcenter Mantzius her

 

Restaurant Mantzius

Restaurant Mantzius planlægger at åbne efter sommerferien. For mere information henviser vi til restaurantens hjemmeside.

Besøg Restaurant Mantzius' hjemmeside her​

 

[Opdateret 21. maj 2021]