Kulturnatten banker på!

Den 08. september slår vi igen dørene op til Birkerød Kulturnat. Igennem hele aftenen vil der være oplevelser, som du kan dele med din familie og venner. Tag med, når vi giver dig en guidet tur til din kulturnat 2017.

Start din aften med at opdage alle de hemmelige kroge på Mantzius, høre de bedste røverhistorier og gå i de samme fodspor, som alle de største stjerner, der har stået på Mantziusscenen, når vi tager dig på en vaskeægte backstage tour.
Når touren slutter i foyeren prøver du lykken i vores fiskedam, hvor du for kun 100 kr. kan fiske dig frem til billetter til bl.a. Magtens Korridorer, Savage Rose og Clement.

 

Efter den bedste fangst er i nettet byder Little Jump op til dans med en skønsom blanding af gamle og nye numre indenfor stilarterne Jump, Jive, Boogie Woogie, Rock’n’Roll, Mambo og Swing Jazz.
Mens du danser kan dine yndlingsbørn løbe ud i haven og slå sig løs på én af de to hvide biler fra Skoda, der står klar til at kunsten kan komme i bevægelse. Det er kun fantasien der sætter grænser, så giv børnene en pensel i hånden og lad kreativteten tale.

 

Sammen kan I også konkurrere på vores petanquebane og finde ud af hvem der egentlig er den bedste til et af sommerens mest populære spil.
Når yndlingsbørnene har kreeret deres mesterværk og I har fået afgjort en vinder i petanque, så inviterer Restaurant Mantzius indenfor til madskattejagt. Her skal I på jagt efter jeres egne råvarer og til sidst kreere en kreativ ret i samspil med restaurantens kokke.

 

Undervejs har du selvfølgelig også indhentet de bedste tilbud på efterårets program i vores billetkasse i foyeren, hvor du både kan købe billige billetter til vores børnearrangementer, få 2 billetter for 1’s pris og 10 % på hele efterårsprogrammet.

Klokken 21.00 slutter I aftenen af sammen inde i Mantziussalen. AddisAbbaBand spiller op med deres intense og svingende afrobeat fyldt med medrivende afrikanske rytmer og en uimodståelig energi, der vil afslutte jeres aften af med manér og sikre at I går dansende i seng til vi ses igen!

 

Læs mere om arrangementet og præcise tidspunkter lige her: Kulturnatten 2017

Vi glæder os til at se dig, d. 08. september fra klokken 17.00.