Oversigt: Udskudte arrangementer på MantziusLive (COVID-19 opdatering)

Kære gæst, bruger & borger,

Grundet myndighedernes seneste udmeldinger og vejledninger vedr. coronavirus/COVID-19 holder MantziusLive og Kulturcenter Mantzius fortsat lukket, mens vi undersøger og forbereder, hvordan vi skal gribe fremtiden og en kommende genåbning an. ​Alle arrangementer og aktiviteter på MantziusLive og Kulturcenter Mantzius i denne periode bliver enten udskudt eller aflyst. Den midlertidige lukning omfatter også alle institutioner og mødelokaler på Kulturcenter Mantzius.

 

Liste over udskudte / aflyste arrangementer:

MARTS

 

APRIL

 

MAJ

 

Vigtig information til dig, der har købt billetter til de berørte arrangementer:

  • Tidligere købte billetter vil være gyldige til de nye datoer.
  • Kan du ikke deltage på den nye dato, er det muligt at få refunderet din billet via Ticketmaster (bemærk: Ticketmaster håndterer refundering, og du skal derfor følge deres anvisninger og frister som beskrevet i deres mailhenvendelse).
  • Ved aflysning får du din billet automatisk refunderet.
  • Har du købt en fysisk billet og betalt på vores kontor på MantziusLive, bedes du venligst rette henvendelse til mantzius@rudersdal.dk.

 

Vil du støtte dit lokale spillested? Så opfordrer vi dig til at se frem og tage med til vores udskudte arrangementer: #BeholdDinBillet - Det hjælper både spillested og artist i en svær tid.

 

Vi glæder os til at tage imod jer igen, når musikken spiller.

De bedste hilsener,
MantziusLive/Kulturcenter Mantzius, Rudersdal Kommune.

 

[Opdateret 28. maj 2020]