Spring til indhold

Oversigt: Programændringer på MantziusLive (COVID-19 opdatering)

Kære gæst og livepublikum,

MantziusLive følger myndighedernes retningslinjer og anbefalinger til sikker afholdelse af livearrangementer. Det betyder, at du i forbindelse med vores efterårsarrangementer vil opleve ændringer, der har betydning for din billet, og når du besøger MantziusLive som gæst.

 

Grundet de løbende udmeldinger fra relevante myndigheder, vil der fortsat være arrangementer, der enten bliver udskudt, ændret eller aflyst. Billetkøbere, der har købt billet via vores billetudbyder Ticketmaster, vil altid modtage en direkte mail, hvis der sker ændringer med det pågældende arrangement, ligesom informationen vil blive annonceret på MantziusLive.dk og MantziusLive på Facebook.

 

Læs mere om hvad det kan betyde for dit billetkøb her.

 

Liste over udskudte / ændrede / aflyste arrangementer:

MARTS

 

APRIL

 

MAJ

 

AUGUST

 

SEPTEMBER

 

OKTOBER

 

Vigtig information til dig, der har købt billetter til de berørte arrangementer:

  • Tidligere købte billetter vil være gyldige til de nye datoer.
  • Kan du ikke deltage på den nye dato, er det muligt at få refunderet din billet via Ticketmaster (bemærk: Ticketmaster håndterer refundering, og du skal derfor følge deres anvisninger og frister som beskrevet i deres mailhenvendelse).
  • Ved aflysning får du din billet automatisk refunderet.
  • Har du købt en fysisk billet og betalt på vores kontor på MantziusLive, bedes du venligst rette henvendelse til mantzius@rudersdal.dk.

 

Vil du støtte dit lokale spillested? Så opfordrer vi dig til at se frem og tage med til vores udskudte arrangementer: #BeholdDinBillet - Det hjælper både spillested og artist i en svær tid.

 

[Opdateret 22. september 2020]