Oversigt: Udskudte arrangementer på MantziusLive (COVID-19 opdatering)

Kære gæst, bruger & borger,

Vi elsker at samle og møde jer til liveoplevelser og fælles aktiviteter, men vi må tage alle forholdsregler ift. at beskytte alle, der færdes i vores hus, mod smitte af coronavirus/COVID-19 iht. myndighedernes retningslinjer.

Grundet myndighedernes udmelding 23. marts er MantziusLive og Kulturcenter Mantzius lukket til og med 13. april 2020. Alle arrangementer og aktiviteter på MantziusLive og Kulturcenter Mantzius i denne periode bliver enten udskudt eller aflyst. Den midlertidige lukning omfatter også alle institutioner og mødelokaler på Kulturcenter Mantzius. Arrangementer i resten af sæsonen kan blive berørt.

​Vi vil fortsat følge situationen tæt og informere løbende via vores officielle kanaler på Facebook og MantziusLive.dk.

 

Liste over udskudte / aflyste arrangementer:

MARTS:

APRIL

MAJ

  • 01.05: The Sandmen - flyttes til 21.11.2020

 

Vigtig information til dig, der har købt billetter til de berørte arrangementer:

  • Tidligere købte billetter vil være gyldige til de nye datoer.
  • Kan du ikke deltage på den nye dato, er det muligt at få refunderet din billet via Ticketmaster (bemærk: Ticketmaster håndterer refundering, og du skal derfor følge deres anvisninger og frister som beskrevet i deres mailhenvendelse).
  • Ved aflysning får du din billet automatisk refunderet.

Har du billet til et af vores arrangementer i den berørte periode, vil du blive kontaktet direkte på mail hurtigst muligt. Du kan opleve ventetid på denne information eller på besvarelse af eventuelle henvendelser. Vi beder i denne sammenhæng om jeres fortsatte forståelse og tålmodighed ift. vores og vores hårdtarbejdende kollegaer hos vores billetudbyder Ticketmasters arbejde. 

Har du købt en fysisk billet og betalt på vores kontor på MantziusLive, bedes du venligst rette henvendelse til mantzius@rudersdal.dk.

 

Vil du støtte dit lokale spillested? Så opfordrer vi dig til at se frem og tage med til vores udskudte arrangementer: #BeholdDinBillet - Det hjælper både spillested og artist i en svær tid. Læs mere om #BeholdDinBillet her.

 

MantziusLive takker for den gode modtagelse af vores seneste informationer og sender en særlig tak til husets frivillige, der har stået klar til at tage imod optrædende og publikum i marts – og som nu tager en velfortjent pause, så vi alle sammen kan passe på vores nære. Vi opfordrer alle til at sende optrædende, teknikere, stage-hands, øvrige freelance-lønnede samt servicepersonale, som vi er så glade for at møde hver dag i livebranchen, en kærlig tanke i en ufordrende tid, som påvirker os alle.

 

-

Opfordring til foreninger fra Kulturcenter Mantzius og Rudersdal Kommune: I Rudersdal kommune støtter vi op om myndighedernes og landsorganisationernes udmeldinger. Derfor opfordrer vi fortsat foreningerne til ikke at mødes til aktiviteter og møder. Både indendørs og udendørs. Læs mere om Rudersdal Kommunes opfordring her.

 

Pas godt på jer selv og jeres nærmeste.

Vi glæder os til at tage imod jer igen, når musikken spiller.

De bedste hilsener,
MantziusLive/Kulturcenter Mantzius, Rudersdal Kommune.

 

[Opdateret 3. april 2020]