Spring til indhold

Information om COVID-19 og livearrangementer

MantziusLive følger myndighedernes retningslinjer og anbefalinger til sikker afholdelse af livearrangementer. Læs vores gældende retningslinjer nedenfor.

MantziusLive har udviklet en grundig procedure for afholdelse af livearrangementer, der efterlever myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Vi vurderer hvert enkelt arrangement dagligt oplyst af aktuelle udmeldinger. Myndighederne justerer deres retningslinjer og anbefalinger løbende. Derfor opdaterer vi også vores procedure og husets egne retningslinjer løbende. Vi anbefaler, at du orienterer dig i nedenstående før dit besøg.

 

Sådan går du til livearrangementer på MantziusLive:

  • Coronapas og ID: Du skal fremvise gyldigt coronapas og ID for at få adgang til MantziusLive.
  • Mundbind: Du skal bære mundbind på MantziusLive, når du ikke sidder ned. Vores personale bærer også værnemidler.
  • Håndhygiejne: Du skal desinficere hænder, før du kan få adgang til MantziusLive. Håndsprit er til rådighed på relevante punkter ved indgangen. Der er mulighed for grundig håndvask på vores toiletter.
  • Afstand: Du bedes holde afstand og vise hensyn til medpublikum og personale på MantziusLive. I den forbindelse beder vi også om, at råb og sang begrænses.
  • Siddepladser: Alle arrangementer afholdes udelukkende med siddepladser. Livearrangementer for et siddende publikum er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet, og vi afholder fortsat vores arrangementer i overensstemmelse med gældende retningslinjer. MantziusLive har en maximum publikumskapacitet på 220 personer i salen under gældende retningslinjer.
  • Udskænkning: Al udskænkning stopper kl. 22. Vi anbefaler, at du køber dine drikkevarer før arrangementsstart, da vi guider publikum ud ad en dedikeret udgang efter endt arrangement.
  • Symptomer: Oplever du symptomer, eller afventer du testsvar på arrangementstidspunktet, beder vi dig om at blive hjemme.

 

Skal jeg vise coronapas på MantziusLive?

Ja, når du skal til livearrangementer på MantziusLive, skal du fremvise coronapas. Dette gælder alle gæster, der er fyldt 15 år. Det vil sige, at du skal kunne fremvise dokumentation for én af følgende for at få adgang til MantziusLive:

  • Et negativt testresultat, der er højst 72 timer gammelt regnet fra testtidspunktet. Testen kan være foretaget som PCR-test eller antigentest (også kendt som kvik- eller hurtigtest).
  • Et gennemført vaccinationsforløb. Et vaccinationsforløb er gennemført 14 dage efter din afsluttende dosis.
  • Et positivt testresultat. Tidligere smitte med COVID-19 er gyldig som dokumentation ved at fremvise testsvaret fra en positiv test, hvis testen er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel regnet fra testtidspunktet.

Du skal kunne legitimere dig (med pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID-kort), så vi kan se, at du er den person, som coronapasset er udstedt til.

Kravet om coronapas gælder ikke for personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19-test samt personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19-test. Bør du ikke få foretaget tests opfordrer vi dig til at kontakte os på mantzius@rudersdal.dk. Når du henvender dig, vil vi bede dig fortælle os hvilket arrangement, du har billet til.

 

Læs mere om coronapas på coronasmitte.dk

 

Hvordan viser jeg coronpas?

Dit coronapas kan være digitalt på din smartphone (med appen Min Sundhed eller via Sundhed.dk) eller i papirformat.

 

Find dit coronapas her:

 

Hvad kan retningslinjerne betyde ifm. mit billetkøb?

Du kan opleve ændringer i et arrangements dato og/eller starttidspunkt. I tilfælde af dette bliver du kontaktet direkte af Ticketmaster på e-mail med informationer om dit arrangement. Billetter købt til stående koncerter bliver automatisk konverteret til unummererede siddepladser, indtil andet udmeldes. Vi kan også være nødsaget til at konvertere billetter købt med nummererede siddepladser til unummererede siddepladser for at sikre kontrol og opsyn med opstillingen ift. afstands- og pladskrav.

 

Når du ankommer til MantziusLive:

Der vil være 1 indgang til MantziusLives arrangementer: Entré foregår udelukkende via MantziusLives officielle indgang, der tilgås fra haven. Indgangen er bemandet fra 1 time før arrangementsstart, hvor vores personale vil være til stede for at guide dig godt igennem billettering. Vi anbefaler, at du kommer i god tid og har dine billetter, dit coronpas og dit ID klar, så vi kan minimere kødannelse. Det er påkrævet at desinficere hænder, før du kan få adgang til MantziusLive. Håndsprit er til rådighed på relevante punkter ved indgangen. Husk at du skal bære mundbind på MantziusLive, når du ikke sidder ned. 

 

Før arrangementet - seating/pladsanvisning:

Når du har vist billetter og coronapas, vil du og dit selskab blive anvist siddepladser. Gå derfor ikke ind i salen på egen hånd og respektér personalets anvisninger. Selvom der er andre ledige pladser i salen, skal du og dit selskab forblive på de pladser, som I er blevet anvist. Dette er for at sikre afstand mellem gæster og skabe en tryg liveoplevelse for alle. Vi spritter alle siddepladser og hyppigt berørte kontaktflader af før hvert arrangement, ligesom vi spritter samme områder af i pauser, såfremt der er flere arrangementer samme dato. 

 

Under arrangementet:

Livearrangementer afholdes for nuværende udelukkende for et siddende publikum, og vi beder om, at du bliver siddende under hele varigheden. Toiletbesøg er naturligvis en undtagelse, men vi henstiller til, at unødig færden begrænses. Vi beder desuden om, at du ikke synger, råber, fløjter og/eller pifter under arrangementet, selvom det kan være svært at lade være. Husk at du skal bære mundbind på MantziusLive, når du ikke sidder ned. Mundbind må gerne tages af, når du sidder på din plads under arrangementet.

 

Efter arrangementet:

Når arrangementet er slut, bedes du blive siddende, indtil andet meddeles. Vi sluser publikum ud i hold, så vi ikke bliver for mange samlet ét sted. Der vil være dedikerede udgange fra MantziusLive, og du bedes følge personalets anvisninger, mens du forlader salen og kun benytte den/de angivne udgange.

 

Det skal altid være en god og tryg oplevelse at være på MantziusLive. Ovenstående tiltag er lavet for, at MantziusLive kan følge myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, mens vi passer godt på vores gæster, personale og optrædende. Derfor skal personalets anvisninger altid følges. Sker dette ikke, har personalet mulighed for at bede en gæst om at forlade huset. Vi anbefaler dig til altid at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger til forebyggelse af smitte.

 

Læs MantziusLives/Kulturcenter Mantzius' samlede COVID-19 brugs- og beredsskabsplan her

Læs Sundhedsstyrelsens generelle COVID-19 råd på deres hjemmeside

 

Tak fordi du hjælper os med at overholde vores retningslinjer!

- Vi glæder os til at tage godt imod dig på MantziusLive.